Gordon P. Henriksen er glad for at fange fisk. Han er glad for at tilberede og spise dem, og så er han også glad for øl… Og så mener han i øvrigt at tingene glimrende går hånd i hånd. Derfor inviterer Gordon og hans lokale bryggeri, Herslev Bryghus, på en aften med øl, fisk og skaldyr. Det hele foregår på bryghuset lidt uden for Roskilde fredag d. 4. april kl 18:30. – Måske kan du lige nå et smut i fjorden inden.
Gordon har nøje udvalgt et par af sine favoritopskrifter og vil i løbet af aftenen fortælle om tankerne bag retterne og øllene, der serveres til – og et par små lystfiskerhistorier bliver det nok også til…
I køkkenet får Gordon hjælp af Christine Bille Nielsen, kok og medforfatter til kogebogen ”Vildt”, og retterne vil i stor udstrækning gør brug af lokale og økologiske råvarer.
Menuen står bl.a. på østers med hvedeølseddike, torskeceviche med havtorn, stjernebrygsdampede blåmuslinger og ølrøgede regnbuer. Lidt dessert fra øllets verden bliver det selvfølgelig også til.
Til retterne serveres en nøje udvalgt ølmenu fra bryghusets alsidige sortiment. Og der bliver rigeligt af det…
Billetterne til ”Øl, fisk og skaldyr” koster 485 kroner, og du kan se mere og tilmelde dig arrangementet her –
http://www.herslevbryghus.dk/gordon/